sâmbătă, 7 mai 2011

Cum sa faci bani pe net?

Cum sa faci bani pe net? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun multi ..probabil de aceea tu,ai dat click pe aceasta pagina? Ei bine,daca esti o persoana rabdatoare si  perseverenta cred ca tocmai ai gasit solutia! Si ti-o spun din experienta :D . De ce sa te mai duc cu vorba?
Sa incepem!
Pentru a putea face bani din metoda pe care ti-o voi arata ai nevoie de un card,un cont paypal,si un cont de imvu...sa facem o mica parenteza ( Imvu este un chat 3D ,creat in 2004,cu peste 50 de milioane de utilizatori,cu un profit lunar de 3 milioane de dolari stiu care este reactia ta probabil :o (ceva in genu) dar dupa ce iti vei face cont pe acest site iti vei da seama de ce este atat pe profitabil) Acest site s-a dezvoltat cu ajutorul nostru al simplilor utilizatori,sa-ti explic cum sta treaba...fiind un chat 3d este evident ca atunci cand te inregistrezi,te inregistrezi sub forma unei papuse (unui avatar),aceasta avand la randul ei nevoie de skin(piele,machiaj),haine,par, tot ce iti poti inchipuii ..iar pentru a le avea trebuie sa le cumperi cu promo credits (pe care tii dau ei la inceput dar se termina la un moment dat),sau cu real credits (de care poti  face rost doar cu ajutorul unui card ,acest lucru presupunand cheltuirea de bani reali )
Sa revenim la idee ... aceste haine,pentru papusa (avatar) sunt create de niste simpli utilizatori  al acestui site care cu timpul si-au dat seama ca imvu poate fi si o afacere nu doar un simplu chat,astfel ca dupa ce si-au facut cont si-au activat dreptul de creator pe imvu ( pentru a devenii creator ai nevoie sa-ti cumperi numele adica daca ai observat,dupa ce ti-ai facut cont in fata numelui tau de utilizator scrie Guest )  iar pentru a-ti cumpara numele ai nevoie de card si de 5 euro,sau poti alege calea mai usoara , sa intrii pe un site numit imved.com care iti va cumpara numele fara a-ti lua niciun ban ) .
Cred ca este destul pentru astazi..maine voi continua cu o alta postare prin care iti voi explica in continuare cum sa faci bani cu IMVU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu